Where we work


Am achiziționat sediul nostru în octombrie 2010, iar dezvoltarea ulterioară a acestui site oferă capacitatea de procesare și depozitare pentru a ne îndeplini contractul de aprovizionare cu sucuri semipreparate în următorii ani. Noua clădire îmbrăcată în lemn, a fost concepută pentru a se adapta peisajului arhitectural al satului Saschiz, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.


În concordanță cu valorile noastre de protecţie a mediului, noua noastră clădire folosește materiale moderne pentru izolarea termică, pentru a furniza lumină naturală și un spațiu intern suficient de flexibil pentru a permite procesarea unei serii de produse diferite să fie procesate pe tot parcursul anului. O clădire a fost renovată pentru a oferi cazare, iar alta oferă spații de birouri și un magazin. Încălzirea centrală pe bază de lemn, folosind lemnul recoltat în mod tradițional, asigură apă caldă și încălzire pentru întregul amplasament. Deșeurile de flori și fructe de padure sunt compostate și acest lucru este folosit pentru conservarea apei și conditionarea solului în grădina noastră.


Lucrările de construcție a site-ului au început la sfârșitul lunii iunie 2011, iar prima fază a fost finalizată până la jumătatea lunii mai 2012, exact la timp pentru o vizită a ASR Prințul de Wales, pe data de 7 iunie a aceluiași an.

Luaţi parte la experienţa de degustare Taste Transylvania și vizitați magazinul nostru, de unde puteți achiziționa produsele noastre - toate ideale pentru a fi luate acasă sau dăruite mai departe. Costul unei degustări este de 15 Ron pe persoană. Pentru degustare, vă rugăm să solicitaţi o rezervare cu cel puțin 24 de ore în avans. Sunați la numărul +40 (736) 637 121 sau scrieţi-ne la adresa de e-mail info@pivnitabunicii.ro.


Programul nostru de lucru este între orele 08:00 - 17:00, de luni până vineri, pe tot parcursul anului. Dacă doriţi să ne vizitaţi în afara programului normal, puteţi face acest lucru, sunând la numărul de telefon +40 736 637 121, iar o persoana va veni să deschidă magayinul în aproximativ 10 minute, fapt pentru care vă rugăm să sunaţi câteva minute în avans.